daniellevanderwaard

studio voor tentoonstellingsontwerp, interieurontwerp en ruimtelijke communicatie

Louis Bouwmeesterschool
Interieurontwerp
Opgeleverd en ingelijfd!

Louis Bouwmeesterschool

Interieurontwerp i.s.m met Philip Coppenhagen
Bouw: meubelmakerij van Hout tot Z, Nijmegen; TOPI polyester kunststoffen.
Omvang: 250m2.
Realisatie: 2005.

Centrale hal in school met een bibliotheek, een zand- en waterbak en 4 tribunes met bergruimte voor jassen, tassen en schoenen. Het Interieurontwerp voor de Louis Bouwmeesterschool maakt ruimte voor schoolse activiteiten waar de klassen te klein voor zijn en organiseert tevens de vereiste vluchtwegen in de hal. Uitgevoerd in hufterproof polyester.

Tribune en bergmeubel in Louis Bouwmeesterschool
Tribune en bergmeubel.

Tribune en bergmeubel in Louis Bouwmeesterschool
Tribune en bergmeubel.

Zand en waterbak
Zand en waterbak.

Bibliotheek wand
Bibliotheek wand.

Louis Bouwmeesterschool
Tribune en bergmeubel.